De winnaars van Unisport giveaways aan het woord | Welke schoenen ze hebben gekozen en waarom

14.08.2017

Geschreven door Jesper

Op onze website hebben we regelmatig een competitie die enkelen van jullie wellicht al hebben gezien, of zelfs aan mee hebben gedaan. In deze competities geven we gratis voetbalschoenen weg aan de gelukkige winnaars die zich hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief. We vroegen enkelen van de recente winnaars welke schoenen ze hebben gekozen, en waarom.

Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte kan blijven van de beste en nieuwste deals!

Tina Roager (Denemarken) - adidas keepershandschoenen ACE Trans Ultimate

De handschoenen zijn voor mijn zoon van 13, die al sinds 6 à 7 jaar het doel verdedigt. In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat bescherming een steeds belangrijker element is geworden in keepershandschoenen. Schoten zijn krachtiger geworden, en we hebben al meer dan eens een tripje naar de EHBO moeten maken. We hebben deze handschoen gekozen omdat het een uitstekende fit en geweldig vangoppervlakte biedt. Beide aspecten zijn zeer belangrijk wanneer je, zoals onze Laurits, de poort moet bewaken.

Tom Erik Johansen (Zweden) - ACE 17.1 Primeknit FG/AG

Ik was erg blij met mijn vorige schoenen van adidas, en nadat ik het X model had gedragen, wilde ik nu de ACE testen. Het ziet eruit als een erg gave schoen!

Jakob Vikær Jensen (Denemarken) - adidas ACE 17+ PureControl FG/AG

Ik heb deze schoen voornamelijk gekozen omdat die er zo fantastisch uitziet en omdat het een clean design zonder afleidingen heeft. Bovendien is de FG/AG configuratie geweldig, omdat je altijd in dezelfde schoenen kan spelen, ongeacht de ondergrond. Daardoor heb je altijd hetzelfde gevoel in iedere wedstrijd. Ten slotte is de Boost inlegzool erg belangrijk, aangezien het zelfs op harde ondergronden veel comfort biedt.

Emil Pedersen (Zweden) - adidas X 16+ PureChaos FG/AG

In deze schoenen kan je je echt van de rest onderscheiden.

Sirpa Iikkola (Finland) - Nike Hypervenom Phantom 3 FG

Ik koos de schoen voor spelers die geen compromissen sluiten. De Hypervenom is voor spelers die iedere wedstrijd sneller, slimmer en beter willen worden.

Matt Bullock (Engeland) - Adidas X16 + PureChaos SG

Ik heb altijd adidas schoenen gedragen, en over het algemeen bleef ik trouw aan de Predator collectie - het was een droevige dag voor mij toen die niet meer gemaakt werden :(. Ik heb nooit in schoenen van een ander merk willen spelen en toen deze voor het eerst uitkwamen wilde ik meteen een paar hebben. Ik heb urenlang video na video gekeken en review na review gelezen, waarin ik de professionals hun ding zag doen en zelf kon dromen over mijn eigen paar.

Het veterloze design, de sprintframe, het bovendeel met non-stop grip en de heel lock zijn slechts enkele kenmerken die adidas en hun schoenen naar mijn mening de besten op de markt maken. De verschillende colourways die zijn uitgebracht zijn levendig en opvallend, en toen ik de nieuwste Blue Blast versies zag, wist ik dat dat mijn volgende paar schoenen zou worden.

Kai Schötteler (Duitsland) - Adidas Ace 17+ PureControl

Ik heb deze schoen gekozen omdat ik helemaal gek ben op de look. De fit is daarnaast ook erg comfortabel.

Jakob Crettaz (Oostenrijk) - Adidas Ace 17+ Pure Control FG/AG

Ik heb voor de adidas 17+ PureControl gekozen, omdat ik de look geweldig vind en overtuigd ben dat dit de beste schoen op de markt is.

Priscilla Troost (Nederland) - Nike Hypervenom 3 DF AG Pro

Ik heb deze specifieke schoen gekozen omdat ik een aanvallende speler ben. Ik draag al jarenlang Nike schoenen en dit model was precies waar ik naar op zoek was. Ik hoop dat deze schoenen me gaan helpen om veel goals te scoren!