Maak kennis met de nieuwe Nike Magista Electro Flare Pack

22.09.2015

Geschreven door Danny Fish

Het ging de afgelopen twee dagen alleen maar over Nike, nadat ze in twee dagen twee verschillende Packs hebben uitgebracht. Het was echt geweldig! Gisteren keken we al naar de Mercurial uit de Electro Flare Pack en vandaag gaan we ook de andere schoenen van dichtbij bekijken. Doe met ons mee en bekijk de nieuwste Magista schoenen…

De Magista draait nu al iets meer dan een jaar mee en is inmiddels een van de populairste schoenen. Elegante playmakers van over de hele wereld hebben ze al gebruikt om geschiedenis te schrijven. Het zal zeker nog wel even duren voordat ze in Duitsland vergeten dat Mario Götze in zijn Magista schoenen het WK won.

Je kunt je hier inschrijven en de eerste zijn die de nieuwe Electro Flare schoenen in huis heeft!

Ik ga niet liegen; er zijn maar weinig Nike Magista kleurenvarianten geweest waar ik geen fan van ben geweest, maar deze geeft me toch niet hetzelfde gevoel. Het is niet de opvallende kleur die we gewend zijn, of de rustige variant als die uit de Academy Pack, die vanochtend werd gepresenteerd (en waar we helemaal weg van zijn!). Maar dat is uiteraard mijn mening. Ik heb rondgekeken op onze social media kanalen en daar lijkt deze toch wel een van de favorieten te zijn. Ik zal wel de enige zijn…

Het Electro Flare design brengt echt wel wat kleur in de donkere herfstmaanden, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd door deze Magista. Wat vind jij ervan? Zit jij te denken dat ik gek ben omdat ik deze niet fantastisch vind? Of begrijp je mijn mening juist volledig? Laat het ons weten in het commentaarveld hieronder, of op onze social media kanalen.

ALT_TAG