Het gaat er wild aan toe in de nieuwe FIFA16 'Play Beautiful' video

18.09.2015

Geschreven door Danny Fish

>Ik heb de nieuwste EA Sports FIFA16 advertentie nu een paar keer bekeken en ik denk eerlijk gezegd dat ik nog altijd niet alle te gekke dingen heb begrepen die in de video gebeuren. Ik weet wel dat het toch echt wel onwijs gaaf is!

Ik kan je wel vertellen over alles dat in de video gebeurt, maar het is waarschijnlijk het beste als je het gewoon zelf ziet, want het gaat er aardig gek aan toe. Ik bedoel, Agüero die het opneemt tegen Messi, vette freestyle acties en Alex Morgan. Eigenlijk dus gewoon alles waar je op hoopt in een voetbalvideo.

Zelfs Kobe Bryant komt even voorbij en schiet de bal van de ene kant van het basketbal veld, in de basket aan de andere kant. Met zijn voeten! (uiteraard allemaal echt, hij kan dat namelijk) Wat ik probeer te zeggen, als je dit nog steeds aan het lezen bent, stop met lezen en kijk de video, je zult er geen spijt van krijgen.

FIFA 16 wordt over 6 dagen uitgebracht, het is dus tijd om alvast in de juiste sfeer te komen. Ik weet zeker dat ik mijn tegenstanders ga slopen met de Bolasie flick. Wat is jouw favoriete deel uit de video?