Mercurial Superfly CR7 Chapter 3 vs. Messi 16+ PureAgility Space Dust

08.11.2016

Geschreven door Barry

Ronaldo vs. Messi. Zonder twijfel de grootste rivalen in de geschiedenis van het voetbal. Zo groot, dat het zelfs resulteert in een vergelijking van hun voetbalschoenen. De vraag is, wie heeft de mooiste?

Of Cristiano Ronaldo of Messi de beste speler ter wereld is, is niet aan de orde. In deze blog draait het enkel om de vergelijking van hun voebalschoenen. Beiden zijn onlangs voorzien van een nieuw model, die allebei je geld meer dan waard zijn.

Ongeveer een jaar geleden werd er een complete serie schoenen gewijd aan Messi. En ongeveer rond diezelfde periode was dit ook met Ronaldo het geval. Sinds de dag dat ze strijden om de titel 'beste voetballer ter wereld' worden ze ook op andere vlakken constant met elkaar vergeleken. De vraag vandaag is: heb je een voorkeur voor de Messi 16+ PureAgility of de Nike Mercurial Superfly V CR7 Discovery?

De Nike Mercurial Superfly CR7 Discovery werd gisteren gepresenteerd, maar is nu al hier te bestellen.

Gaat hieronder verder.

Toen de adidas Messi PureAgility Space Dust werd geïntroduceerd enkele weken geleden, was ik redelijk onder de indruk. Ik houd van de wijze waarop adidas de onderkant heeft ontworpen, met de groene zool die op coole wijze omhoog 'kruipt'. Maar met de presentatie van de nieuwste Mercurial Superfly CR7 chapter, weet ik niet meer wat ik moet vinden of denken. Mijn loyaliteit jegens de Messi kicksen, wordt namelijk serieus op de proef gesteld.

Vind hier de adidas’ Messi 16+ PureAgility Space Dust voetbalschoenen.

De voetbalschoenen worden begeleid door een ruime selectie aan nieuwe en toffe gear, wat Messi en Ronaldo als merken nog groter maakt dan ze al waren. Deze gear is onderaan de blog te vinden, voor de liefhebbers onder ons.

Ik moet toegeven dat als het er op aankomt, ik waarschijnlijk zou kiezen voor CR7’s Mercurial Superfly Chapter 3: Discovery. Ondanks dat de Messi PureAgility Space Dust mij omver heeft geblazen, ben ik na lang wikken en wegen toch overgestapt op CR7. Bij nader inzien ben ik toch niet zo'n loyale fan als ik zelf dacht…