Nieuwe evoSPEED SL Fresh voor de warme zomermaanden

05.08.2016

Geschreven door Danny

Het is eindelijk zomer en godzijdank is het een hete juli geweest. Wij verwachten ook een hete augustus, met de presentatie van de nieuwe PUMA evoSPEED SL Fresh.

Een paar maanden geleden lanceerde PUMA onder de naam “Fresh” een Special Edition van hun evoSPEED. Op dat moment was er nog geen warmte te voelen voor ons Noord-Europeanen en de rest van Europa. Hierdoor was het hele concept minder opvallend. Aan de andere kant moet ik toegeven dat ik mijzelf meerdere malen betrapt heb op het feit dat ik wel een paar PUMA evoSPEED SL Fresh kon gebruiken.

Mocht je vergeten zijn wat het concept inhoudt; Deze schoenen zijn ontworpen met een speciaal mesh, dat een maximaal ademend vermogen heeft. Dit zorgt ervoor dat jouw voeten niet oververhit raken in het heetst van de strijd.

Wat betreft de kleurenvarianten. Ik moet zeggen dat Oranje/Geel mijn favoriet is. Ik kan over het algemeen genieten van de opvallende ontwerpen, en hoewel deze niet hele erg opvallen vind ik ze er mooi uit zien.

Hier kun je de nieuwe varianten van de evoSPEED SL Fresh kopen.