adidas roept herinneringen op met nieuw uitshirt Spanje

12.11.2015

Geschreven door Danny Fish

adidas gaat op de old school toer met het nieuwe uitshirt voor Spanje. Wanneer Juan Mata, Sergio Ramos en de rest van het Spaanse nationale elftal op het aankomende EK een uitwedstrijd spelen, zullen ze dit doen in een erg retro shirt, dat er heel vet uitziet!

Hoewel het shirt voornamelijk wit is, maakt de levendige print aan de voorzijde dit meer dan goed. Ik ben erg onder de inruk van het werk dat de ontwerpers van adidas in het shirt hebben gestoken, en ik hoop dat Spanje in de poule komt met een ander team dat in het rood speelt, zodat we het shirt al snel in actie kunnen gaan zien.

Ik ben niet Spaans, dus ik zal dit shirt waarschijnlijk niet kopen, maar als ik het wel was geweest, had ik deze direct gekocht! Ik vind dat er superwerk is afgeleverd door adidas - maar wat vind jij eigenlijk? Past dit shirt goed bij dit team?