We hebben een playtest gedaan met de PLAYR | Lees hier de review

14.12.2018

Geschreven door Joeri Treep

PLAYR is een van de geweldigste voetbalproducten van dit moment. We wilden je meer inzicht geven in hoe het PLAYR SmartVest, de SmartPod en de app werkt, en daarom hebben we Yasin de kou ingestuurd om het uit te testen!

PLAYR interview met Yasin

We hebben de 15-jarige Yasin geïnterviewd, die in het dagelijks leven voor BK Frem in Kopenhagen speelt bij team Onder-17, om meer te weten komen over PLAYR’s coole kenmerken en hoe hij met ze werkt. Lees snel verder om meer over de PLAYR te horen.

Allereerst wilden we weten hoe vaak hij de PLAYR gebruikt en op welke momenten. Hierop antwoordde hij dat hij het PLAYR SmartVest en de SmartPod gedurende 4 trainingen bij zijn club gebruikt heeft, en tijdens 1 wedstrijd. ‘Het doel was om te zien hoeveel ik rende tijdens de training, en dat wilde ik vergelijken met de statistieken van hoeveel ik rende tijdens wedstrijden.’. Zoals we weten heeft de PLAYR een perfecte fit, en komt deze in verschillende maten, wat het jou mogelijk maakt om deze op je blote huid te gebruiken of boven je shirt, zodat je het elke keer dat je voetbalt kan gebruiken.

Ik hou heel erg van de PLAYR omdat ik die kan gebruiken om mezelf te verbeteren als voetballer.

We vroegen Yasin ook over de dingen waarvan hij het meest houdt van de PLAYR, omdat het product is gemaakt voor veel verschillende doeleinden. Yasin focusde zich vooral op het deel waarin je jezelf veel verbeterd als voetballer, en hield erg van de PLAYR omdat het hem motiveert om nog beter te worden. ‘Ik hou heel erg van de PLAYR omdat ik die kan gebruiken om mezelf te verbeteren als voetballer. Een voorbeeld was mijn training, waarin ik 6 kilometer rende. Dit motiveerde mij om tijdens de volgende training nog meer te rennen, waardoor ik mijn grenzen steeds verder verleggen’ – En dit is precies waar het bij de PLAYR om gaat. Het geeft je de tools om van training tot training een steeds betere voetballer te worden, en je ontwikkeling nooit stopt.

Yasin sprak ook over de fit van het PLAYR SmartVest, en hij voelde het vest helemaal niet tijdens het spelen, wat erg handig is omdat het je geen beperkingen geeft op het veld. Dit was iets waar hij erg blij mee was en een van de redenen waarom hij het SmartVest graag draagt. PLAYR heeft het SmartVest ook gemaakt om je geen beperkingen op het veld te geven, en het makkelijk voor je te houden om vrij te bewegen.

Gaat hieronder verder.

We hadden het ook over het onderwerp functionaliteit, omdat dit een van de belangrijkste eigenschappen van de gadget is. PLAYR heeft aangegeven dat dit erg makkelijk is, je hoeft alleen de SmartPod in het SmartVest te doen en je kan beginnen, en dat vond Yasin ook. ‘In het begin was het even moeilijk om uit te vinden hoe het werkt, maar als je alleen even de handleidingen leest lukt het je binnen hele korte tijd, zodat je er snel gewend aan raakt. Hetzelfde geldt voor de app, zodra je meer weet over de functies en hoe ze werken, kan je het gemakkelijk gebruiken.’.

Mijn favoriete 3 functies in de app is de functie waarmee ik kan zien hoeveel kilometers ik gerend heb, de heat map en mijn topsnelheid.

Zoals we allemaal weten is de app vol gezet met geweldige functies, en daarom wilden we horen wat Yasin ervan vond. Yasin vond de functie waarmee hij kon zien hoeveel kilometers hij had gerend, de heat map - waarin hij zijn bewegingen op het veld kan zien - en de topsnelheid waarmee hij kon zien hoe snel hij was het beste. “Na elke training of wedstrijd haastte ik me altijd terug naar de kleedkamer om mijn telefoon aan te sluiten op de SmartPod om uit te vinden hoeveel ik gerend had en hier raakte ik of heel blij van of heel teleurgesteld, maar dit motiveert me nog meer tijdens trainingen en wedstrijden.”.

Een van de functies in de app die we hier bij Unisport erg leuk vinden was de functie waarin je je statistieken kan vergelijk met de pro's, en daarom wilden we hier graag meer over horen van hem: “Dit is echt geweldig, deze functie motiveert me zelfs nog meer om een betere voetballer te worden. Ik wilde me altijd al meten met de pro's, en nu is dat mogelijk door de PLAYR app. Ik kan zien of ik zo hard als een pro ren en hoe ik het doe vergeleken met hun.”.

Ik heb een paar vrienden en teamgenoten die de PLAYR ook gekocht hebben nadat ik hem gebruikte had en nu kunnen we ons ook met elkaar vergelijken en nog beter worden

Het is niet alleen mogelijk om jezelf te vergelijken met de pro's, je kan je nu ook vergelijken met je vrienden om uit te vinden wie het het beste doet tijdens de training. “Ik heb een paar vrienden en teamgenoten die de PLAYR ook gekocht hebben nadat ik hem gebruikte had en nu kunnen we ons ook met elkaar vergelijken en nog beter worden. Na elke training vergelijken we onze stats en zie kijken we wie het beste is.”.

De PLAYR is een geweldige gadget voor iedere voetballer die nog beter wil worden. Meet of vergelijk jezelf met je vrienden of de pro’s en verbeter jezelf van training tot training. De PLAYR is het perfecte Kerstcadeau en dat is ook de reden dat dit Unisport’s Kerstcadeau van het jaar is, schaf daarom nu een exemplaar aan als je een voetballer kent!

Bestel de PLAYR hier!