Let op de Nike Magista Opus 2 op Black Friday

21.11.2016

Geschreven door Barry

Black Friday is een waanzinnig evenement. En dit jaar is het niet enkel Black Friday, maar ‘Black Week’. Ik houd ervan!

Telkens als ik van plan ben om te investeren in nieuwe gear, doe ik mijn research, zowel naar de kwaliteit als de prijs. Je kunt er absoluut zeker van zijn dat Unisport ook dit jaar weer met geweldige aanbiedingen komt. En het feest zal beginnen om middernacht, klokslag twaalf.

En waar moet je op letten? Als je me een beetje kent, weet je dat ik gek ben van sneakers. Dus als ik jou was, zou ik zeker onze sneakers in de gaten houden! We hebben een selectie verse Nike Air Max schoenen op de website, die zomaar eens flink afgeprijsd zouden kunnen worden!

Nog een andere tip van je boy Joltter: Mocht je op zoek zijn naar nieuwe, goedkope voetbalschoenen, de Nike magista Opus 2 (mijn favoriet van 2016) en de PUMA evoTOUCH (ook een van mijn favorieten, vanwege mijn wijde voeten) zullen vrijdag sterk afgeprijsd zijn! Geen dank voor de ‘inside information’ die ik je bij deze geef. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

Ga naar onze speciale Black Friday pagina en zorg dat je op de hoogte blijft!