WebTV en hun afgelopen week

30.06.2016

Geschreven door Danny

Terwijl het EK in Frankrijk zijn einde nadert, hebben de heren het nog erg gezellig in Nice. Ze kijken terug op de afgelopen week.

Afgelopen vrijdag sloot JayMike zich aan bij de rest van de WebTV crew, die al iets meer dan een week in Nice woonden. Hier werd hij rondgeleid in Kamp Unisport door Joltter en Luca. Ik vroeg hen hoe zij het EK hadden beleefd sinds de groepsfase voorbij was. Dit is wat ze te zeggen hadden:

Joltter:

Ik moet het gewoon zeggen: toen Zweden naar huis moest, ging er iets in mij dood. Het was gewoonweg een eer om met de Zweedse dames te mogen feesten en er is dan ook niets dat ik kan vergelijken met deze ervaringen. Natuurlijk geeft het wel te denken dat de landen die ik in het stadion steun, verliezen. Ik ben me daarom nog aan het afvragen, voor wie ik de rest van het toernooi ga juichen.

Als jij ook in de kleding die de heren in Nice dragen, wilt lopen, kun je hier onze nieuwe Unisportlife Collectie vinden

JayMike: Ten eerste is het erg gaaf om in Frankrijk te zijn. De stemming is geweldig - ik had een kaartje voor Frankrijk - Ierland en het was fantastisch! Toen Griezmann zijn tweede goal scoorde werd iedereen helemaal gek. Daarentegen ben ik licht teleurgesteld dat Pogba niet in de Paris Pack speelde. Ik hoop echt dat hij ze in de kwartfinale wel draagt. En als laatste heb ik een opmerking over Shaqiri’s goal tegen Polen - WAAR KWAM DAT VANDAAN?

Luca: Het hoogtepunt voor mij is natuurlijk dat Duitsland eindelijk wist te schitteren. En extra geweldig dat ik deze wedstrijd in het stadion, op mijn verjaardag, kon bijwonen. Een betere voetbalervaring bestaat gewoon niet. Toch kunnen de Duitsers nog wel wat beter denk ik. Verder vond ik het vooral heel sneu voor de Noord-Ieren, die zoveel hebben gegeven met hun “Will Grigg’s on fire”, en dat hij dan geen minuut in actie heeft mogen komen.

Onze drie WebTV hosts waren de afgelopen week samen in Nice, maar morgen zullen ze weer verder gaan op hun EK reis. Je kunt natuurlijk alles via ons Snapchat profiel volgen.

Voeg hier Unisportlife toe op Snapchat