De feestvreugde in Frankrijk gaat maar door

20.06.2016

Geschreven door Danny Fish

Met twee gespeelde rondes is het EK nu echt aan de gang en onze hosts zijn niet ontevreden over de resultaten. De beoordelingen uit Frankrijk.

In de tweede ronde stond er veel op het spel. Joltter en Co. kijken opnieuw terug op alle gebeurtenissen in Frankrijk. Zo is Frankrijk bijvoorbeeld al door naar de volgende ronde en haalde IJsland voor het eerst ooit een punt op een eindronde. Het toernooi bevat nu al vele hoogtepunten, maar wat is onze WebTV hosts het meest bijgebleven?

JOLTTER:

Ik was ook bij het WK in Brazilië in 2014 en de sfeer daar was echt top. Maar zoals de fans hier in Frankrijk gas geven is echt de overtreffende trap! Ik ben nu in Parijs, Bordeaux en Toulouse geweest en het wordt met de dag gekker. Ik was bij Zweden - Italië en ik kan niet beschrijven hoe gaaf dat was. Als je mij in mijn Snapchat Story hebt gevolgd, en blijft volgen, kun je een klein beetje van de sfeer mee proeven. Elke dag is een feest hier!

Vergeet niet dat je onze hosts dagelijks op YouTube, Snapchat en Facebook kunt volgen.

LUCA:

Ik ben vooral teleurgesteld over de wedstrijd van Duitsland tegen Polen. Ik heb ze niet vaak zo slecht zien spelen zoals die wedstrijd. Daarom verwacht ik vooral dat ze dit goed gaan maken tijdens hun volgende wedstrijd. Buiten de stadions is het echt gaaf om te zien dat het dagelijkse leven stilstaat en in plaats daarvan een groot feest gaande is. Het lijkt erop dat iedereen in opstand is gekomen tegen het geweld van de eerste dagen, en daarom alleen maar harder is gaan feesten. Het is geweldig om daar een deel van uit te maken.

JAYMIKE:

Er zijn mooie verrassingen geweest. Vooral IJsland en Albanië hebben mij positief verrast. En ik weet niet waarom, maar de zege van Engeland tegen Wales bracht een grote glimlach op mijn gezicht. Rashford maakte een goede indruk op me, en ik hoop hem nog een keer te zien scoren op dit toernooi! En, het moet genoemd worden, de Paris Pack. De schoenen zijn echt vet! De kleuren passen perfect samen en dan vooral de PureChaos. DIE. MOET. IK. HEBBEN!