Het logo van Will Ferrels MLS club Los Angeles FC is gepresenteerd

07.01.2016

Geschreven door Danny Fish

Wat hebben Magic Johnson (basketballegende), Vincent Tan (de vreemde eigenaar van Cardiff) en Will Ferrel (een van ‘s werelds grappigste mensen) met elkaar gemeen? Ik zal het je vertellen: Ze zijn nu samen de eigenaar van ‘s werelds nieuwste - en misschien zeer snel ook wel de grootste - voetbalclub: Los Angeles Football Club. Het nieuwste MLS “soccer” team heeft hun nieuwe logo op de meest Amerikaans manier mogelijk gepresenteerd, de lancering was zo episch dat ik bijna moest huilen.

“Ik ben nooit een mede-eigenaar geweest. Hoewel, ik nog altijd mede-eigenaar ben van een 1984 Toyota Camry, samen met mijn broer” - Will Ferrel.

Het is erg lastig om Will Ferrel heel serieus te nemen, maar als ik eerlijk ben moet ik zeggen dat het logo en de gebruikte kleuren supervet zijn. Ik kan niet wachten om te zien hoe de nieuwe volksclub van Los Angeles het zal gaan doen. Het zal vooral ook interessant zijn hoe de LA derby zal gaan verlopen.