adidas onthult nieuwe kleurenvariant voor de X15.1 voetbalschoen

01.12.2015

Geschreven door Danny Fish

Het begint al een beetje op kerst te lijken! Uiteraard moet pakjesavond nog beginnen maar overal om ons heen zien we de eerste kerstversieringen al. Ook adidas lijkt alvast in de echte decemberstemming te zijn, nu ze een nieuwe kleurenvariant voor hun X15 en X15 Primeknit hebben gepresenteerd. Bekijk de nieuwe schoenen, speciaal voor de chaos creërende speler, hier van dichtbij.

Het maakt niet uit of je liever de adidas X15 voetbalschoen met een Primeknit of synthetisch bovendeel hebt, want beide schoenen zijn gemaakt om chaos te creëren en om de verdedigingen te laten wanhopen. Vol met technologieën als de X-cage, het X-claw noppensysteem en de Techfit Collar hebben spelers als Luis Suarez, Karim Benzema en Diego Costa alle wapens om zelfs de beste verdedigingen te kraken.

Ik ben nooit bang om mijn mening te geven als het op voetbalschoenen aankomt en hoewel dit zeker niet de lelijkste schoenen zijn die ik ooit heb gezien, zijn ze niet helemaal mijn smaak. Ik vind het rood met zwart en witte van eerder veel beter en de combinatie tussen groen-blauw-achtig en roze is gewoon iets te veel voor mij. Dat is slechts mijn mening, en ik heb al genoeg tegengestelde reacties gehoord hier op het kantoor, je hoeft het dus helemaal niet met mij eens te zijn.

p>Als jij de nieuwe adidas X15.1 kleurenvariant helemaal top vind, en je ziet jezelf de velden beheersen in deze nieuwe schoenen, dan kom je voor een moeilijke keuze te staan. Je zult namelijk moeten kiezen of je de Primeknit of het synthetische bovendeel wilt, en dat is geen makkelijke beslissing. Het komt eigenlijk op het volgende neer: als jij comfort boven alles verkiest, dan zul je voor de Primeknit variant gaan maar als jij liever de scherpste touch hebt, is het normale bovendeel voor jou.

Dit is de simpele uitleg, en als je een diepere uitleg wilt over de verschillen, raad ik je aan om onze vergelijking van de twee schoenen te lezen.

Je kunt de adidas X15 schoenen al vooruitbestellen - je vindt ze hier.

p>De adidas X15.1 zijn echte kwaliteitsschoenen en je hebt nu de vrijheid om te kiezen tussen Primeknit en synthetisch, wat naar mijn mening een groot voordeel is. Ben jij het met mij eens over de kleuren, of vind jij ze echt geweldig?