Nike brengt een metallic gekleurde Magista Obra en Opus

24.11.2015

Geschreven door Danny Fish

Vorig jaar rond deze tijd lanceerde Nike de Shine Through Pack. Het idee was om een design te ontwerpen dat extra zou opvallen in de schijnwerpers. Dit jaar komt Nike opnieuw met een flitsend design. We bekijken hier de Magista collectie van dichtbij.

Ik zal eerlijk met je zijn. Ik vind de Liquid Chrome Pack echt sterk. Toch moet ik zeggen dat de Magista Obra en Magista Opus naar mijn mening de zwakkere broertjes zijn. Normaal gesproken kan ik de Magista ontwerpen goed waarderen, maar deze keer ben ik niet echt onder de indruk. De combinatie van groen met metallic vind ik gewoon niet zo sterk als de andere kleurenvarianten.

De Liquid Chrome Pack is de eerste lancering van Nike sinds de Electro Flare Pack, en de grote sterren worden vanavond en morgen tijdens de Champions League wedstrijden al in deze nieuwe schoenen verwacht. Ik ben benieuwd of Mario Götze en de andere Magista spelers mijn mening delen, of dat ze het design juist erg gaaf vinden.

Ook jij kunt binnenkort in de nieuwe Magista Obra en Opus spelen. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden.

Als je ons op Snapchat volgt, heb je waarschijnlijk al gezien dat onze nieuwe host Luca de Magista Obra al tot zijn persoonlijke favoriet heeft benoemd. Ik zal wel gewoon een betere smaak hebben dan hij. Met wie van ons ben jij het eens?

ALT_TAG