Een hemelse combinatie - de beste indoorschoen en Trusox combinaties

29.10.2015

Geschreven door Danny Fish

Ik vind niets vervelender dan mijn Trusox thuis laten liggen, wanneer ik moet gaan voetballen. Het maakt niet uit of het om een training of een wedstrijd gaat, ze horen in mijn sporttas. Nu het indoorseizoen van start gaat, verandert dit niet voor mij. We hebben daarom onze fotografen gevraagd om een paar goede combinaties te schieten met de populairste zaalschoenen en Trusox. Bekijk hier het resultaat.

Ik denk dat iedereen inmiddels wel weet dat ik gek ben op Trusox en je kunt uiteraard niet fout zitten als je de witte gebruikt. Dit staat namelijk altijd goed. Maar er zijn combinaties die te goed zijn om te negeren.

Wat te denken van deze paarse Electro Flare Nike HypervenomX Finale met de paarse Trusox. Een perfecte match, ik zou er zelf bijna in gaan lopen. Ik kies echter zelf voor de adidas Spezial, maar gelukkig is daar ook iets voor gevonden.

Maak je eigen combinatie van Trusox en zaalschoenen.

Alles bij elkaar genomen denk ik dat we kunnen zeggen dat er voor elk paar Trusox wel een zaalschoen te vinden is, en als je de sokken nog nooit hebt geprobeerd, wil ik je vooral adviseren dit wel te doen. Zeker voor het snelle en dynamische indoorvoetbal, waar de kleinste details een wedstrijd kunnen winnen of verliezen.

We hebben zelf hier onze favoriete combinaties getoond, maar niemand zegt dat dit de enigen zijn. Welke combinatie tussen schoenen en Trusox is jouw favoriet? Laat het ons weten op Facebook, Instagram of Twitter.